Snart är år 2015 slut

Det var mycket som hände och inte hände detta året.

 • Stinsen flyttade från oss hem till tant Karin i Rättvik.
 • Jag tog en paus från utställningar ett tag, ögonfärgen försvann på ena katten och den andra är och kommer nog alltid bli för tjock så ingen riktig utställningskatt fanns i huset.
 • Jag hoppades på att få utöka familjen med en vacker brunspottad hankatt till mina tjejer, men han fick tyvärr inte ned båda kulorna. Så bästa vännen Maria Myran Öhlin köpte honom istället för att ha som utställningskastrat bara.
 • Sommaren var lugn och skön tills det kom en Salukivalp till huset med namnet Xass Farah Ghazalah ”Zalah”. Den är under konstant uppfostran av Majsan och Greta, de enda katterna som hon lyssnar på. Snart har de nog fått ordning på henne.
 • Jag åkte till Rimbo för att se om den där vackra katten som Jill Back lagt upp bilder på under hela sommaren verkligen var så vacker som hon såg ut. Och det var kört – det flyttade in en vitfläck till oss mot sensommaren. Jag som aldrig skulle ha en vitfläck och så till råga på allt en en vitfläckig siames. Många vart nog överraskade när de såg att jag hade köpt mig denna underbara katt, La Bell Velvet Cookie ”Kakan” en bruntabbymaskad med vitt.
 • Nikson vart väldigt nöjd med att Kakan flytta in då han nu har någon som gillar bollbanor lika mycket som honom.
 • Jag började nu åka på utställningar igen, med en Kakan som visade sig ha ärvt sin fars ständiga tjatande. Herregud vad hon pratar och tjatar denna tjejen, om allt, hemma som borta.
 • Både Greta och Majsan lyckades löpa samtidigt och vi åkte över hela södra Sverige för att para tjejerna.
 • Sen gick allt åt fanders för både Majsan och Greta, inga kattungar blev det och Majsan vart kastrat på kuppen. Men tur i oturen så fanns ju Kakan som fick vara bebis åt de båda.
 • Hösten innehöll många bilfärder och många utställningar. Kakan var omtyckt av domarna men fick för det mesta fick stryk av hankatten jag inte köpte 😉 superfina Wizard, så går det när två vänner åker tillsammans med katter i samma ålder och klass. Inte så smart av oss men så mycket trevligare. Vi har haft det kul och Kakan och Wizard har varje utställningshelg lekt som tokar med varandra på hotellrum över hela Sverige. Wizard lyckades ta sin JW titel men Kakan som den eviga nr 2 och alltid lite yngre vart utan den. Det har varit helt otroligt många fina bebisar och juniorer ute denna höst så konkurrensen har varit stenhård och nästa år blir det nya konkurrenter och nog ännu tuffare att lyckas vinna ett Best in Show.
 • Penny börjar bli gammal, snart fyller hon 10 år, och har blivit mer och mer gumma som ska ha det varmt och nära till toaletten då pinkeriet strular lite.
 • Nikson har varit hos veterinären och dragit ut nästan alla tänderna så nu är han så nöjd så, inget ont av forl och inflammationer längre.Det var en liten sammanfattning av året som gått. Nästa år hoppas vi lycka och välgång på alla sätt och vis, håll tummarna för att inga tråkiga överraskningar drabbar oss, bara trevliga vill vi ha.